TERMÉKDÍJ - Eseti nyilatkozat (csomagolóanyag) - LETÖLTÉS (Word doc 33kByte) | TERMÉKDÍJ - Nyilatkozat (reklámhordozó) - LETÖLTÉS (Word doc 30kByte)

Adatvédelmi nyilatkozat

Nyilatkozat a személyes adatok kezeléséről

1. Általános tudnivalók

A honlap felelős adatkezelője a Center-Print Nyomda Kft. (4027 Debrecen, Füredi út 76.), a honlap üzemeltetéséhez adatfeldolgozót nem vesz igénybe. A cég tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait. A honlapon keresztül gyűjtött adatokat a cég elsősorban a kért szolgáltatás teljesítéséhez, másodsorban általános tevékenységének fejlesztéséhez használja fel.

2. Személyes adatok gondozása, biztonság

Az adatkezelő kizárólag a szolgáltatás nyújtásához technikailag elengedhetetlenül szükséges személyes adatokat kezeli, amire a hatályos magyar jogszabályok* feljogosítják: a felhasználó látogatásának kezdő és befejező időpontja, illetve – a felhasználó számítógépének beállításától függően – a böngésző és az operációs rendszer adatai, valamint a felhasználó IP címe. A Center-Print Nyomda Kft. nem alkalmaz a honlap látogatása után is a látogató számítógépén maradó, vagy harmadik fél által elhelyezett cookie-kat, webpoloskákat vagy más, a látogatók szokásait követő eszközöket, megoldásokat. Az adatok kezelésének célja kizárólag a szolgáltatás technikai biztosítása. Az adatokból a rendszer statisztikai adatokat generál. Az adatokat ezen felül semmilyen célra nem használják fel, harmadik személy nem szerezhet tudomást róluk. Saját adataiba bárki betekintést kérhet, szükség esetén kérheti azok módosítását vagy törlését.

3. Hírlevél, hibabejelentés, információ

A Center-Print Nyomda Kft. a hírlevélre jelentkezőknek csak a kért hírlevelet fogja küldeni. A hírlevél-listáról bármikor le lehet jelentkezni. Bármilyen problémával kapcsolatban az info@centerprint.hu email címen várja megrendelőinek jelzését:.

4. Egyéb

A cég honlapjáról elérhető további honlapok adatkezeléséről külön adatvédelmi nyilatkozatok szólnak, azokért a cég felelősséget nem vállal.

5. Adatkérés és Cookie-k

A Weboldal használatához a Felhasználónak általában semmilyen adatot nem kell megadnia. Bizonyos szolgáltatások igénybevételéhez azonban szükséges lehet, hogy meghatározott személyes adatait az Üzemeltető rendelkezésére bocsássa.

A szolgáltatástól függően az alábbi személyes adatokra lehet az Üzemeltetőnek szüksége:

Ezen túl a weboldal cookie-kat, azaz sütiket helyezhet el a Felhasználó böngészésre használt eszközén, amennyiben ezt Ön kifejezetten jóváhagyja a weboldalra való első belépéskor. Fontos, hogy ezek a cookie-k nem az Üzemeltetőnél, hanem a Felhasználó böngészésre használt saját eszközén kerülnek elhelyezésre, így a felhasználó az, aki teljes mértékben rendelkezik felettük.

További tájékoztatásért forduljon a Center-Print Nyomda Kft. munkatársaihoz bizalommal, kérdéseinek megválaszolásában készséggel állnak rendelkezésére.

* 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról, 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről

 

Mint minden weboldal, a centerprint.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi nyilatkozatunkban talál.