Fontos nekünk, hogy adatait biztonságban tudja!

 

TERMÉKDÍJ - Eseti nyilatkozat (csomagolóanyag) - LETÖLTÉS | TERMÉKDÍJ - Nyilatkozat (reklámhordozó) - LETÖLTÉS | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ 2018

Adatvédelmi tájékoztató

Érvényes: 2018.05.22

A Center-Print Nyomda Kft. nagyra értékeli érdeklődését ajánlataink és cégünk iránt. Annak érdekében, hogy eleget tegyünk Önnel szembeni kötelezettségeinknek, és hogy releváns információkat szolgáltassunk Önnek, személyes adatok gyűjtésére lesz szükség. Ez az adatvédelmi tájékoztató meghatározza, hogy milyen adatokat gyűjt a Center-Print Nyomda Kft., hogyan dolgozzuk fel ezeket az adatokat és milyen jogai vannak Önnek ezekkel az adatokkal kapcsolatban. Az Adatvédelmi Tájékoztató elfogadásával Ön teljes mértékben egyetért az ilyen Személyes adatok gyűjtésével, feldolgozásával és átadásával.

1. Személyes adatgyűjtés

A Center-Print Nyomda Kft. az Ön által megadott személyes adatokat gyűjti. Ide tartozhat név, cégnév, e-mail cím, telefonszám, postacím és / vagy más adatok, amelyeket Ön megadott, vagy olyan adatok, amelyek egyébként szükségesek ahhoz, hogy teljesítsük az Ön felé fennálló kötelezettségeinket.

A Center-Print Nyomda Kft. –vel való kapcsolatfelvétel során megadott információk:

Ön személyes adatait átadhatja a Center-Print Nyomda Kft. számára az árajánlatkérés során, vásárlások során; telefonon, webes űrlapon vagy e-mailen keresztül, amikor kapcsolatba lép velünk, stb.

Weboldalak látogatásakor:

Annak érdekében, hogy releváns felhasználói élményt biztosítsunk weboldalaink látogatása során, bizonyos adatokat gyűjthetünk a látogatásról. Ez magában foglalhatja, hogy mely hivatkozásokra kattint, milyen termékoldalakat látogat, vagy milyen tartalmú bevásárló sablonokat hoz létre és / vagy milyen termékek ad hozzá bevásárlókosarához.

E-mail marketing szolgáltatásaink használata során:

A promóciós kampányok és a hirdetések hatékonyságának meghatározásához adatokat gyűjthetünk marketing e-mailjeink használatáról. Ez magában foglalja azokat az adatokat, hogy egy e-mailt kinyitnak-e, mely hivatkozásokra kattintanak, és milyen információk keltik fel érdeklődését.

2. A személyes adatok feldolgozásának célja és az ilyen feldolgozás jogalapja

Személyes adatainak kezelése a Center-Print Nyomda Kft. által használt vállalatirányítási rendszerben történik, amiket az alábbi célok érdekében dolgoz fel:

A Center-Print Nyomda Kft. felhasználhatja az Ön által megadott személyes adatokat marketing tevékenység végzéséhez. Annak érdekében, hogy marketingtevékenységünkben releváns tartalmat biztosítsunk az Ön részére, olyan adatokat használhatunk, mint például: ügyfélszegmens, korábbi vásárlások, weboldalaink látogatása, e-marketing szolgáltatásaink felhasználása, megosztott preferenciák és múltbeli marketing tevékenységekben való részvétel.

Az Ön személyes adatait a fent felsoroltak szerint olyan marketing tevékenységek végzésére is felhasználhatjuk, amelyek magukban foglalják a következők egy részét vagy mindegyikét:

A fenti személyes adatok feldolgozása a Center-Print Nyomda Kft. azon jogos érdekén alapul, hogy partnereivel és potenciális ügyfeleivel hatékonyabban tudjon együttműködni.

A Center-Print Nyomda Kft. csak az Ön érdeklődési körébe tartozó témában küld postai és / vagy e-mailes célzott marketing információkat, illetve ha feliratkozott bizonyos szolgáltatásokra. Bármikor kapcsolatba léphet a Center-Print Nyomda Kft.-vel, hogy frissítse a beállításait, vagy megváltoztathatja azokat az info@centerprint.hu e-mail címen.

3. Az Ön jogai

Az alábbiakban összefoglaljuk az európai adatvédelmi jogszabályok által biztosított jogait. Ezeknek a jogoknak a gyakorlása ingyenes, és Ön élhet ezekkel a jogokkal írásbeli kérelem benyújtásával az info@centerprint.hu e-mail címre. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdése lenne a jogaival kapcsolatban (lásd az Adatvédelmi tájékoztató végén található elérhetőségi adatokat).

Felhívjuk a figyelmét, hogy a Center-Print Nyomda Kft. minden esetben megvizsgálja a kérést, hogy jogot gyakoroljon annak megállapítására, hogy a kérelem érvényes-e. Az alább felsorolt ​​jogok nem teljesek, és kivételeket lehet alkalmazni.

Az alábbiakban felsorolt ​​jogok mellett Ön mindig jogosult panaszt tenni a felügyelő hatósághoz a Center-Print Nyomda Kft. személyes adatfeldolgozásával kapcsolatban.

Hozzáférési jog. Kérésre jogosult a Center-Print Nyomda Kft. által tárolt és feldolgozott személyes adatainak másolatát megkapni, valamint az adatok feldolgozásával kapcsolatos kiegészítő információkat is kérhet.

Jog a kijavításhoz. Önnek joga van személyes adatait javítani és / vagy pontosítani, ha pontatlanok és / vagy hiányosak.

Törléshez való jog. Önnek joga van kérni, hogy a Center-Print Nyomda Kft. indokolatlan késedelem nélkül törölje személyes adatait a következő körülmények fennállása esetén:

A feldolgozás korlátozásának joga. Önnek joga van a személyes adatok feldolgozásának korlátozását kérni a következő esetekben:

Adatátviteli jog. Bizonyos körülmények között Önnek joga van a Center-Print Nyomda Kft.-nek átadott személyi adatok megszerzéséhez, hogy továbbadhassa azokat egy másik szolgáltatónak, ha a személyes adatok feldolgozása az Ön beleegyezésén vagy szerződés teljesítésén alapul.

Általános tiltakozási jog. Önnek általános joga van arra, hogy bármikor kifogásolja személyes adatainak feldolgozását, amely a Center-Print Nyomda Kft. jogos érdekeire épül. Ha tiltakozik, akkor be kell bizonyítanunk, hogy az ilyen feldolgozásra jogos indokaink vannak, vagy hogy a személyes adatokra a jogi igények megteremtése, gyakorlása vagy védelme érdekében van szükségünk.

Jog a közvetlen marketing ellen tiltakozni. Önnek jogában áll bármikor kifogásolni személyes adatainak feldolgozását közvetlen marketing célokra. Ha ezt megteszi, a Center-Print Nyomda Kft. többé nem kezelheti személyes adatait ilyen célokra.

4. Személyes adatok továbbítása

A Center-Print Nyomda Kft. átruházhatja Személyes Adatait harmadik személyekre, ha az ilyen átruházásokat törvény vagy bírósági végzés kötelezi. A fenti kivételével a Center-Print Nyomda Kft. nem továbbítja személyes adatait harmadik félnek.

5. Személyes adatok megőrzése

A Center-Print Nyomda Kft. a személyes adatokat mindaddig tárolja, amíg az adatok manuálisan törlésre kerülnek; a jogosultak az adatok törlését nem kérik, kivéve, ha a jogi kötelezettségek mást írnak elő.

6. Biztonság

A Center-Print Nyomda Kft. nagy gondot fordít a személyes adatok biztonságának megőrzésére és az illetéktelen hozzáférés megakadályozására a megfelelő technológia és belső eljárások alkalmazásával. Az IT üzemeltetési szolgáltatást üzembiztos, nagyméretű vállalatok rendszereit is maximális biztonsággal üzemeltető cég végzi.

7. Kapcsolatfelvételi adatok

Ha több információt szeretne kapni a Center-Print Nyomda Kft.-től a Személyes adatok feldolgozásával kapcsolatban, lépjen kapcsolatba Adatkezelési kapcsolattartónkkal az info@centerprint.hu email címen. Az Adatkezelési szabályzat ügyfélszolgálatunkon elérhető.

Adatkezelő neve: Center-Print Nyomda Kft.
Székhelye: 4027 Debrecen, Füredi út 76.
Telefon: 06 (52) 340-041
E-mail: info@centerprint.hu
Honlap: www.centerprint.hu
Postacím: 4027 Debrecen, Füredi út 76.

 

Mint minden weboldal, a centerprint.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi nyilatkozatunkban talál.