DTP, grafikai tervezés és nyomdai előkészítés. Az ötlettől a nyomdakész anyagig.

 

Kreatív tervezés, nyomdai előkészítés

 

Ha Ön szakszerű, tipográfiailag is minden kritériumnak megfelelő kiadványt kíván előállítani, kérje szakembereink segítségét, hiszen a szakszerűen szerkesztett tipográfia olyan, mint egy ruha az emberen. Ha egy cég kiadványain, logóján, megjelenésén az látszik, hogy ez szakemberrel lett elkészíttetve, az egyből bizalmat sugároz, nagyon sokat jelent a cég megítélésével kapcsolatban.

Emellett minden nyomtatási formánál használt forrásanyag esetén fontos feltétel, hogy a tervezett anyag legyártható legyen, megfeleljen a gyártástechnológiai paramétereknek. Különösen fontos ez ofszet nyomtatásnál, plotterezésnél, direkt színes-, lakozott és dombornyomott kivitelezésnél.

Szerkesszük meg közösen!

Könyvek, folyóiratok, újságok, marketing- és reklámanyagok, ismertetők, szórólapok, névjegykártyák, termékcsomagolások, arculattervek tervezése szerkesztése, nyomdai előkészítése, továbbá honlapok, bannerek, 3D látványtervek, reklámfeliratok, logók készítése a Center-Print Nyomda kreatív műhelyében.

Professzionális háttér, felkészültség, több évtizedes tapasztalat, szakembergárda.

Grafikai szolgáltatásunk igénybevétele egyértelmű döntés lehet azon partnereink számára, akiknek ez a terület idegen, de azon megrendelőinknek is tudunk segíteni, akik profi szinten művelik az alkalmazott grafika területét, mert ahhoz, hogy egy grafika gyártható legyen, rengeteg gyártástechnológiai paraméternek kell megfelelnie. Ezeket még sok szakavatott profi sem tudja, illetve jelentősen függ a megrendelés paramétereitől is.

Javasoljuk, hogy a "bízza szakemberre" szlogent kövesse, amikor megbíz bennünket új grafikája elkészítésével. Megtervezzük, javaslatokat teszünk, számtalan olyan megoldást kínálunk, amelynek köszönhetően a végeredmény funkciójában és kivitelében is a legjobb eredménnyel teljesít.

Ennek következményeképp a végtermék egyedi lesz, ötletes és tökéletesen meg fog felelni a célnak. Ezen felül olcsóbb is lesz, mint ha egy olyan helyen készítteti el, ahol nem tudnak nyomdakész, azaz  gyártástechnológiailag megfelelő anyagot átadni, hiszen egy ilyen forrásanyaggal nekünk legalább annyi munkánk van még, mint amennyit a tervezés igénybe vett. Ha velünk készítetti el a designt, ezt a plusz költséget elkerülheti.


Mindennek az alapja – bízza szakemberre!

Hogyan is zajlik a grafikai munka? Első lépésként a megrendelővel személyesen egyeztetjük az elképzeléseket és a feladatot. Elmondja elképzeléseit, leadja a kéziratot, fotókat, emblémát, logót és az esetleges további forrásanyagokat, majd a grafikust magára hagyva elkezdődik a tervezés folyamata.

Grafikusunk a megbeszéltek alapján elkészíti a látványterveket, melyeket e-mailben elküld a megrendelőnek véleményezésre, ellenőrzésre, javításra. Amennyiben szükség van rá, akkor az e-mailben történő javítás, ellenőrzés akár több körben is történhet.

A grafika elfogadását a megrendelő e-mailben igazolja vissza és csak ezután kerül a gyártáselőkészítőkhöz a tervezett anyag, tehát az ajánlatkérés/megrendelés után mindenképp ez az első munkafolyamat.


Ízelítő néhány általunk tervezett munkából

ÜGYFELEINK SZERINT
 
"Körülbelül már 3 éve vettük fel az első kapcsolatot a CenterPrinttel és akkor még csak névjegykártya és kismennyiségű oklevelek gyártására kértünk árajánlatot. Azonban az évek és a nyomdai igények növekedésével, különös tekintettel az elmúlt 1 évre, már egyre szélesebb körben vettük és tervezzük a jövőben is igénybe venni nyomdai szolgáltatásaikat.
Cégünk (Netkosár Marketing Kft. | www.moonbasanails.hu) szóróanyagai, termékcímkéi és egyéb reprezentációs célokat szolgáló print termékei is az önök nyomdájánál készülnek.
A választás és a minél több megrendelés pedig azért esik pont önökre, mert versenyképes áron, viszonylag rövid határidőn belül, kiváló minőségű termékeket állítanak elő. Kiemelném termelési vezető kollégájuk türelmét és szakmai segítségét, aki rendszeresen készséggel áll rendelkezésünkre ha nyomdai anyagok előkészítésében, tervezésében elakadunk vagy megvalósítási hibákba ütközünk. Rá mindig számíthatunk, hogy segít és hasznos tanácsokkal lát el a tökéletes megvalósítás érdekében.
Az elkészült munkák eddig hiánytalanul kifogástalanok voltak, darabra és minőségre sem volt és nem is lehetett soha panasz. Vásárlóink visszajelzései az önök nyomdájánál készült szóróanyagokra egyöntetűen pozitívak voltak és hamar elnyeri tetszésüket.
Nagyon hasznosnak és pozitívnak tartom az e-mail-es tájékoztatásokat a megrendelések leadását követően és a gyártás elkészültéről. A kész termékek igényesen vannak fóliázva, így ha szükséges hosszútávra is kényelmesen és biztonságban tudjuk tárolni a megrendelt nyomatokat, amelyek nem porozódnak és védve vannak a külső környezeti hatásoktól."
Meszesán László
online marketing menedzser | Netkosár marketing Kft.
 
"Biztosak vagyunk benne, hogy legközelebb is a Center-Print nyomdát bízzuk meg cégünk termékcsomagolásának gyártásával. Már a kezdetektől bármilyen felmerülő nyomdai kérdésben szakszerű segitséget, tanácsokat kaptunk kapcsolattartónktól, a termelési vezetőtől. Rugalmas hozzáállását is bizonyitotta a nyomda, mikor az idő sürgetése miatt rekordidő alatt készitették el a rendelt anyagot. Teljességgel elégedettek vagyunk a végső nyomdai termék minőségével és a nyújtott szolgáltatással.
Köszönjük, Wundertats LTD"
Bodó Natália
Wundertats LTD
 
"A Center-Print nyomdát nyolc éve, a mostani cégemhez kerülve ismertem meg. Ez már egy öröklött és bejáratott kapcsolat volt, cégem korábban is rendszeresen rendelt a Center-Printtől, és a munkakapcsolat ma is töretlenül tart. Elsősorban akciós szórólapokat, termékismertetőket, névjegyeket, katalógusokat, meghívókat és az utóbbi időben különféle roll-up - okat gyártatunk a Center-Printtel. A nyomda termékeivel eddig egyetlen esetben sem volt problémánk, mondhatom, hogy teljes megelégedésünkre szolgált és szolgál a munkájuk. Külön kiemelem a Center-Print szekembereinek hozzáértését és lelkiismeretességét: volt eset, amikor nem kis munkával egy nyomdakész pdf-et "szedték szét" - mivel az InDesign fájl nem állt rendelkezésre -  és úgy végezték el a szükséges korrekciókat. Mivel mind szakmai, mind ár szempontjából elégedettek vagyunk a Center-Printtel, semmi okunk nincs arra, hogy nyomdai beszállítót váltsunk, és remélem, hogy munkakapcsolatunk a továbbiakban is folytatódni fog."
Dr Kovács Zoltán
VWR International Kft.
 
"A nyomdát az interneten keresgélve találtam meg, és hamar egyértelművé vált komolyan veszik a munkájukat. Az ügyfélfogadó kellemes és tágas kulturált, Cégüknél dolgozó kollégák segítőkészek, felkészültek és rendkívül kedvesek! Remek tapasztalataim voltak a közös munkával kapcsolatban, a jövőben jelentkező nyomdai munkáimat egyértelműen Önökhöz viszem. A szakmai felkészültségük, a munkájuk minősége és hozzáállásuk a vásárlóhoz véleményem szerint kiemeli Önöket a versenytárak közül."
Szabó Norbert
 
"A Center-Print nyomdában főleg szórólapokat, prospektusokat, névjegykártyákat, termék címkéket (öntapadós) gyártattunk. Elsősorban a debreceni székhely miatt döntöttünk a Center-Print mellett, könnyen elérhető, jó referenciákkal  rendelkező helyi céget kerestünk. A Center-Printtel kapcsolatban csak jó tapasztalataink vannak. Elkészült anyagainkkal kapcsolatban nem volt még problémánk, grafikai anyagaink megfelelő minőségben kerültek nyomdáztatásra. A sürgős esetekben is megbízható partnerre találtunk, a vállalt határidőket precízen tartották, a kapott végtermékek minőségével egy esetben sem volt problémánk. Teljes mértékben elégedettek vagyunk a kapott szolgáltatással. 
Természetesen a továbbiakban is igénybe fogjuk venni a nyomda szolgáltatásait. Akár a nagyobb óriásplakátok nyomdáztatásánál is a későbbiekben."
Takács Kálmán
Labtech Ltd. 
 

Mint minden weboldal, a centerprint.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi nyilatkozatunkban talál.