TERMÉKDÍJ - Eseti nyilatkozat (csomagolóanyag) - LETÖLTÉS | TERMÉKDÍJ - Nyilatkozat (reklámhordozó) - LETÖLTÉS | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ 2018

Kedvezményezett neve:
Center-Print Nyomda Ipari és Szolgáltató
Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe:
A Center-Print Nyomda Kft. versenyképességének
növelése adaptív technológiai innováció révén

Támogatás összege: 15 000 000 Ft

Támogatás mértéke: 47,74 %

Megvalósítás kezdete: 2018.04.13.

Befejezés dátuma: 2018.06.08.

Projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2017-01274

Projekt megvalósítás helye: 4027 Debrecen, Füredi út 76.; 19930/A/7 hrsz

Projekt tartalmának bemutatása:

A projekt részeként beszerzett eszközzel a vállalkozás a jelenlegi tevékenységeihez kapcsolódóan új termék, szolgáltatás jön létre, vagyis többféle termék előállítására, szolgáltatás nyújtására lesz képes, mely a vállalkozás jövedelmezőségét, stabilitását és exportképességét jelentősen javítja és egy intenzív növekedési pályára tudja helyezni. Állandó termelési érték mellett a ráfordítások csökkentésével nő a hozzáadott érték és a szükséges alvállalkozói szolgáltatás igénybevétele is csökken. A projekt eredményeként bővül a vállalkozás korszerű technológiára épülő eszközparkja. A projekt eredményeként beszerzendő brosúragyártó berendezéssel a vállalkozás az igénybe vett alvállalkozói szolgáltatások mértékét jelentősen csökkenteni tudja, mely hozzájárul a vállalkozás jövedelmezőségéhez, a pontos gyártási határidők betartásához, valamint a versenyképes árképzési stratégia megteremtéséhez. A Center-Print Nyomda Ipari és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság olyan új termékek előállítását fogja tudni önállóan elvégezni, melyre eddig nem kerülhetett sor, mivel a rendelkezésre álló géppark nem tette lehetővé ezek előállítását. Ezen termékek a fekvő A4 méretű brosúrák gyártása. A jelenlegi termékpalettán a nyomdatermékek széles skálája megtalálható egészen a kis példányszámú névkártyáktól a nagypéldányszámú könyveken, a széles formátumú marketing anyagokig, épülethálókig. A Horizon VAC-1000L/SPF-200A brosúragyártó berendezés beszerzése a vállalkozás számára abszolút pozitív hatással bíró beruházás. A beruházás megvalósításával, tehát az adaptív innováció révén nő a vállalkozás versenyképessége, mivel a jelenlegi tevékenységeihez kapcsolódóan új termék, szolgáltatás jön létre, vagyis többféle termék előállítására, szolgáltatás nyújtására lesz képes, valamint a jelenlegi tevékenységeihez kapcsolódóan lényegesen módosított, vagy jobb minőségű termék, szolgáltatás jön létre. Állandó termelési érték mellett a ráfordítások csökkentésével nő a hozzáadott érték és a szükséges alvállalkozói szolgáltatás igénybevétele is csökken. Ennek megfelelően nő a vállalkozás jövedelmezősége, mivel a termék előállításával kapcsolatos költségek jelentősen csökkenthetőek, az alvállalkozói munka igénybevételének csökkentésével. Egyre nagyobb igény jelentkezik a vállalkozás meglévő ügyfélköre és az ajánlatkérő új ügyfelek részéről a néhány lapos röpiratok, kis terjedelmű könyvek készítésére, melyeket csak jelentős alvállalkozói igénybevétellel tud szállítani a vállalkozás a megrendelőik részére. Az A4 méretű brosúrák előállításával új piacokon való megjelenés lehetősége is megnyílik a vállalkozás előtt. A vállalkozás vezetője az előzetes egyeztetések alapján bízik abban, hogy a beruházás megvalósítását követően export piaci lehetőségek is nyílnak a számukra, főként Romániába és a környező országokba és európai vállalatok számára történő szállítások tekintetében.

A projekt keretében az alábbi eszköz, technológiai gép, berendezés beszerezése valósult meg:

1 db Horizon VAC-1000LSPF-200A brosúragyártó berendezés

 

Mint minden weboldal, a centerprint.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi nyilatkozatunkban talál.