Ismerje meg nyomdánk minőségi hátterét és filozófiáját.

 

Küldetésünk

 

Az internet virtuális világában is hiszünk a kézzel fogható nyomdatermékek hatékonyságában. A névjegykártya, a prospektus, a katalógus az üzleti élet sikeréhez járul hozzá, a könyv, az újság, a magazin a tájékoztatást, oktatást szolgálják, az óriásplakát, a molinó és a poszter stb. a reklám- és a dekoráció elengedhetetlen eszközei.
A célhoz rendelt modern eszközök biztosítják azt a minőségi produktumot, ami az élet minden területén ma már elvárható, jogos követelmény a megrendelők részéről.

Kik vagyunk?

 

A Center-Print Nyomda negyedszázados múltra tekint vissza. A folyamatos és átgondolt fejlesztés eredményeként mára Debrecen és a megye egyik meghatározó nyomdájává fejlődött. Modern üzem, korszerű gépek, kiváló szakember gárda biztosítja a megrendelőink által elvárt professzionális kiszolgálást és minőséget. Termékpalettánkon a nyomdatermékek széles skálája megtalálható.
Folyamatos szélessávú internetes elérhetőséggel (FTP) biztosítjuk megrendelőink részére a nyomdai állományok küldését/fogadását. A fileok feldolgozása, ellenőrzése az ország ill. a világ bármely pontjáról zökkenőmentesen és megbízhatóan történik.
Az árajánlatok, kalkulációk gyors elkészítését, egy üzemünkre szabott, speciális nyomdai termelésirányítási program segíti, mellyel a szükséges információk azonnal megadhatók megrendelőink részére.
Megbízhatóságunkat tovább erősítik a GVOP-2004-2.1.2 pályázat alapján elnyert: ISO 9001 minőségközpontú és ISO 14001 környezetközpontú irányítási rendszerek.

Munkatársaink

 

Termékeink minőségi színvonalát elhivatott, több évtizedes szakmai múlttal rendelkező szakembergárda biztosítja. Felkészültségük, szakmai tapasztalatuk alapján tudunk szakmai garanciákat (minőségi, határidő) vállalni tevékenységeinkért.
A különleges, speciális megrendelői igényeket széleskörű alvállalkozói hálózattal elégítjük ki.

Ügyfeleink

 

Ügyfeleink köre széles spektrumban mozog, ahol a magánszemélytől a kisvállalkozón keresztül a világméretű cégekig szinte mindenki megtalálható. Büszkék vagyunk arra, hogy nap, mint nap érkeznek hozzánk olyan megrendelések, amelyeket más cégek idő-, szakember-, vagy technikai háttér hiánya miatt utasítanak vissza, mi mégis megoldást kínálunk ezekre a problémákra.
Nagy örömünkre szolgál, hogy cégünk negyedszázados múltja olyan szoros kötelékeket is kialakított, amelyek hosszú távon, folyamatos megrendeléseket biztosítanak nyomdánknak és ezáltal mi is elégedettséget és kiváló minőséget nyújthatunk.
Fontos referenciaként tartjuk számon több jelentős nemzetközi sportesemény dekorációjának megalkotását, a nagyközönség által elismert művészek könyveinek, CD-lemezeinek nyomdai kivitelezését, illetve nemzetközi kiállításokra készülő kiadványok és kiállítási standok tervezését és kialakítását.

Minőség és környezeti politika

 

A CENTER-PRINT NYOMDA KFT. stratégiájával, üzleti céljaival és integrált minőség- és környezetirányítási politikájával összhangban végzi nyomdaipari termékeket előállító és szolgáltatási tevékenységét. Vállalkozásunk 1992 óta végzi ez irányú szakmai tevékenységét.

Céljaink:
Olyan színvonalú üzletmenet, nyomdaipari termékgyártás folytatása, amely ügyfeleink elégedettségének megtartása és az érdekelt felek követelményeinek betartása mellett biztosítja a CENTER-PRINT NYOMDA KFT.  piaci pozíciójának megőrzését, megerősítését.

Céljaink elérése érdekében:

A CENTER-PRINT NYOMDA KFT. vezetése a termék- és a szolgáltatásminőséget, a környezet védelmét, a környezetszennyezés megelőzését a működés meghatározó tényezőjének tekinti és az ez irányú elkötelezettséget minden munkatársától és a KFT. megbízásából dolgozó vállalkozótól elvárja

Cégtörténet

 
1992
Cégünk, a CENTER-PRINT Kft. 1992-ben alakult, mint magyar-német nyomdaipari korlátolt felelősségű társaság. Nyomdai tevékenységünket Debrecenben a Vágóhíd utcai telephelyen kezdtük el.
1996
Nyomdánk 100% magyar tulajdonba került, Pesti utcai telephelyünkön folytattuk nyomdai tevékenységünket növelve a termelési kapacitást.
2002
A megnövekedett megrendeléseknek köszönhetően nyomdánk átköltözött egy, a korábbinál sokkal nagyobb és korszerűbb telephelyre a Nyugati u. 5-7. szám alá.
2003
Üzembe állítottuk a Heidelberg Speedmaster 52-5 ofszet nyomógépet és további komoly beruházásokra került sor: Wohlenberg típusú körvágó gép beruházás, Maxima 115 vágógép, Stahl hajtogatógép, Agrafix tűzőgép, Pony ragasztókötőgép, Müller Martini cérafűző
2004
Smipack csomagológép, GTO 52, Jungheinrich Gyalogvezérléső targonca üzembe állítása
2005
A hagyományos filmes levilágítást leváltó CTP technológia utat tört a modern nyomdászatban, így üzembe állítottuk az AGFA CTP munkaállomást, amely sokkal hatékonyabb és precízebb nyomdai kivitelezést tett lehetővé.
2006
A kötészet fejlesztése a Duplo System 5000 összehordógép üzembe állításával.
2007
További kötészeti technikai beruházások: Polar 115x egyenesvágó gép, Renz SE spirálozó gép, Kalfass csomagológép
2008
A kötészet korszerűsítése: Pioneer melegfóliázó gép, Pit Stop Mini biegelő-perforáló gép, Horizon hajtógatógép
2010
Nagyformátumú nyomtatás megnövekedett igényének eredményeképpen üzembe állítottuk a Mutoh ValuJet 160 cm széles óriásnyomtatót és a Mutoh SC-1 kivágó plottert, amely a nagyformátumú tekercses nyomatok egyedi kivágását is lehetővé teszi.
2011
A nyomda történetének eddigi legnagyobb fejlesztése: új, modern, korszerű telephely a Füredi úton, hatalmas területen. A megnövekedett helyre újabb beruházások, amelyek a kötészetet és a géptermet érintették: Masterline tasakoló gép, Nyílásbesütő, a gépterembe Heidelberg SpeedMaster XL75PC ofszet nyomógép (alkoholmentes)
2012
Az informatikai rendszer teljes körű fejlesztése és új vállalatirányítási rendszer bevezetése.
2013
A digitális nyomtatás fejlesztése a legkorszerűbb és leggyorsabb XEROX 1000 digitális nyomtató üzembe állításával. További fejlesztések: Citroen Jumpy, Ehlermann összehordógép, Müller Martini összehordógép, Heidelberg 74-2P
2014
A megnövekedett kereslet miatt a fejlesztések nem állhatnak meg: Mitsubitshi elektromos targonca, Amco zsugorfóliázógép, Perfecta egyenesvágó gép üzembe állítása. Fekete-fehér digitális nyomtatás és egyedi sorszámozott, vonalkódozott megrendelések miatt üzembe állítottuk a Ricoh digitális nyomtató • Kötészeti fejlesztések: CMC táblakészítő • A nagyformátumú nyomtatás kapacitásának, minőségének és anyagválasztékának növelése miatt üzembe állt a HP Latex nagyformátumú digitális nyomtató.
2015
Új beruházás: HORIZON BQ470 PUR ragasztókötő gép - napjaink legerősebb ragasztási technikája - pl. kiváló tartású könyvek készítéséhez.
 
 

Mint minden weboldal, a centerprint.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi nyilatkozatunkban talál.